Hoppning i ridhuset senare!

Så hur det gick kan ni läsa om lite senare men ville bara skriva det här, och glöm inte , www.ourhorses.blogg.se

läs om hur det gick på:

www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se
www.ourhorses.blogg.se



Nu bloggar jag på www.OurHorses.blogg.se

tillsammans med Emma, kommer även finnas kvar här men kanske inte lika mycket uppdatering utan mer satsning på www.ourhorses.blogg.se! Så titta in där direkt! :)

www.ourhorses.blogg.se

www.ourhorses.blogg.se

www.ourhorses.blogg.se

www.ourhorses.blogg.se

TITTA IN GENAST! :) där kan ni läsa om dagens grejer ;) Titta in direkt! :)


kram på er!


Svar på tal

svar: Grejen är såhär, det har jag redan gjort. När det gick mot jul nu bara för några veckor sedan fick hon bara 3 kilo eftersom hon vägrade äta upp allt, då hade hon vintervila och tog inte slut på lika mycket energi men på bara 3 kilo låg 1 ½ kilo kvar i boxen. Så jag kände inte att det var någon idé att ge henne mer och betala för att hon skall stå och kissa i det. Sen har vi höjt, hon hade 4 kilo i drygt en vecka och åt upp allt så nu höjde vi ännu en gång och nu får hon 5 kilo. Och jag tänker inte spränga stackars hästen bara för att jag vill att hon får lite hull utan hon får ta det i sin egen takt. Det är inte bara det att hon har svårt att hålla hull heller då hon lätt tappar muskler och sådant. Jag kanske uttryckte mig fel när jag skrev det inlägget om att hon är svår att hålla i hull, men såhär menar jag iallafall, hon är inte så glad i mat, när hon är mätt så går hon därifrån. Hon vill ha valmöjligheten att gå och äta, gå därifrån och gå tillbaka igen, och det kan hon inte ha för tillfället. För att hon skall kunna bygga muskler krävs träning, och mat. Hon får nu fettrik mat och olja i betforen, och hon funkar bra på det. Hon har fått lite mer hull runt magen, men om hon bestämmer sig för att inte äta så gör hon helt enkelt inte det. Förlåt om jag skrivit så ni fattar fel, det brukar bli så.. Jag skriver bara det jag tänker och ibland blir det lite snurrigt inne i mitt huvud skall ni veta! Hösilaget vi har är heller inte särskilt blött, vilket gör att hon går upp i vikt snabbare, då det inte bara "rinner" igenom henne. Det är nästan precis som vanligt hö bara lite fuktigt :)

Jag hoppas att du inte tat illa upp eller något, jag bara berättar vad jag vet eftersom du frågade! Kram på dig!


1/1 2011

Ja, ett nytt år med nya möjligheter blev det nu då! Detta året hinner jag fylla 15, förhoppningsvis komma ut på min och Carismas första tävling o s v. Jag hoppas detta året kan överträffa alla de bra stunderna på 2010 och slänga de dåliga i vattnet någonstans. Men somsagt, 2010 har lärt mig mycket då jag fått kämpa och växa i mig själv, jag har fått många chanser att göra saker jag vet att jag skulle ångra, och jag har även tackat nej till dem. Jag har varit med om saker jag inte har maktöver och jag har blivit falskt anklagad mer än en gång, men så är det väl? Inte för alla kanske, men antagligen för mig! Jag vet vart jag står och jag vet vilka jag kan lita på och bättre kan det inte bli.

Idag tänkte jag rida, men för det första är det blankis och sen får jag inte tag på Emma... Måste ringa igen :) Men drar ner till stallet sen så ser vi vad som händer. update: det blir några skutt i ridhuset lite senare :)

Hörs senare, kramar!


RSS 2.0